jump to navigation

Η κόρη μου η σοσιαλίστρια, υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής 26/08/2010

Posted by the left and the crisis in Πολιτική επικαιρότητα, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ.
Tags: , ,
trackback

Αλίκη για Περιφέρεια!

Άρτι αφιχθείς από την ωραία Πάρο, και μαθαίνοντας ότι ο πρόεδρος Αλέξης ψάχνει εναγωνίως σοσιαλιστή για να του δώσει το χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής, αποφάσισα να προτείνω επισήμως την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Αλίκη ως «η κόρη μου η σοσιαλίστρια» είχε τεράστια επιτυχία, με 659.671 θεατές στην 1η προβολή της ταινίας το 1966. Αν τόσοι συρρεύσουν και στην κάλπη θα πετύχουμε ως Συριζα ένα ποσοστό γύρω στο 37%, μακράν καλύτερο από το ποσοστό που αναμένεται να μας φέρει ο σοσιαλιστής Αλέξης.

Η υποψηφιότητα της σοσιαλίστριας Αλίκης παρουσιάζει κι άλλα συγκριτικά πλεονεκτήματα από την υποψηφιότητα του σοσιαλιστή Αλέξη. Για παράδειγμα αν βάλεις το «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στο Google δεν θα σου βγει ως 5η επιλογή το «τελεσίδικη καταδίκη στον Άρειο Πάγο για υπεξαίρεση». Άντε να βγει η γκομενοδουλειά της σοσιαλίστριας Αλίκης με τον Γλίξμπουργκ. Μικρό το κακό, το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορεί να σου πει τίποτα: Ο Γλίξμπουργκ πλέον είναι παππούς, πάντρεψε χτες και τον δευτερότοκο διάδοχό του, περασμένα ξεχασμένα τα γκομενιλίκια του. Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για τον Άρειο Πάγο.

Επίσης είναι βέβαιο ότι την σοσιαλίστρια Αλίκη θα την ψηφίσουν αρκετές χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι που μεγάλωσαν με το νιάου νιάου της γατούλας στη δεκαετία του 60 και διορίστηκαν στο δημόσιο κατά τη χρυσή δεκαετία του 80. Στην περίπτωση όμως του σοσιαλιστή Αλέξη, οι δημόσιοι υπάλληλοι του κρατάνε μούτρα για ανεξήγητους λόγους.

Εντωμεταξύ συνεδρίασε χτες (25 Αυγούστου) η γραμματεία του Σύριζα. Τέτοια ριζοσπαστικά και καινοτόμα γεγονότα οφείλουμε όλοι να τα ενθαρρύνουμε οπότε ανακράζω ένα μεγάλο μπράβο στους συντρόφους!

Όλοι -πλην ΣΥΝ- ανατρίχιασαν με το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του σοσιαλιστή Αλέξη. Ακόμη και οι συνιστώσες-φρουροί της Κουμουνδούρου. Ειδικά οι συνάδελφοι του σοσιαλιστή Αλέξη που τυγχάνουν και μέλη της γραμματείας, απεφάνθησαν ότι πρέπει να προφυλάξουμε τον κώλο μας από τυχόν ανακήρυξη της συγκεκριμένης σοσιαλιστικής υποψηφιότητας. Η σημερινή Αυγή, πιστή στη δημοκρατία, συνεχίζει το λιβάνισμα στο σοσιαλιστή Αλέξη, καθώς δεν άκουσε ούτε είδε τίποτα από τη συνεδρίαση της Βαλτετσίου.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΝ τελικώς δεν επείσθη να αποσύρει την προτίμηση στο σοσιαλιστή Αλέξη, καθώς την εξαρτά άμεσα από το εύρος της διαφοροποίησης που θα καταγραφεί εντός του ΠΑΣΟΚ μέχρι το επόμενο Πουσουκου. Οι διαρροές του επιτελείου του ΣΥΝ κάνουν λόγο για δεκάδες μέλη του εθνικού συμβουλίου που θα ανεξαρτητοποιηθούν αντι-μνημονιακώς και θα συρρεύσουν στην αριστερά.

Ο Δούναβης της πολιτικής σκέψεως, ο Βόλγας των αυτοδιοικητικών σχεδιασμών, ο Νιαγάρας των επιδέξιων χειρισμών, ο Νείλος των επιτυχημένων προτάσεων, ο Σηκουάνας των επτασφράγιστων διαπραγματεύσεων, ο Ποδονίφτης των επικοινωνιακών διαρροών, φίλος και σύντροφος Νίκος Βούτσης, φαίνεται να αλλάζει το στόχο του. Δεν επιδιώκει πλέον να εξοντώσει τους διαφωνούντες στο Συριζα πεθαίνοντάς τους στο γέλιο. Έχει πάρει τον τηλεφωνικό κατάλογο και ψάχνει για μετωπική (=εκτός Σύριζα) υποψηφιότητα.

Εξαιρείται φυσικά η μετωπική υποψηφιότητα Αλαβάνου για την Περιφέρεια, αν και ο Αλέκος -σοφά ποιών- είχε προλάβει να ιδρύσει το Μέτωπο Ανατροπής και Αλληλεγγύης. Θα θυμάστε άλλωστε και τον θερμό χαιρετισμό που έστειλε ως «Μέτωπο» στο πρόσφατο συνέδριο. Ο φίλος και σύντροφος Νίκος διευκρίνισε ότι μετωπικός υποψήφιος δεν είναι όποιος έχει ιδρύσει κι από ένα μέτωπο, αλλά όποιος διαθέτει όνομα ή επώνυμο που δεν αρχίζει από «Α».

Η υποψηφιότητα Αλαβάνου για την περιφέρεια απορρίπτεται επομένως μετ΄ επιτάσεως από την Κουμουνδούρου που ψάχνει αποκλειστικώς για σοσιαλιστή. Ο Αλέκος εγκαλείται όχι μόνο για το ότι δεν είναι σοσιαλιστής, αλλά αναρχο-αριστεριστής, αλλά και διότι δεν θέτει την υποψηφιότητά του στη διάθεση του Συριζα, αλλά επιμένει να κατέβει στην Περιφέρεια της Αθήνας.

Στη χθεσινή Γραμματεία μάλιστα, ο εκπρόσωπος από το Ξεκίνημα υπογράμμισε ότι αφού ο Αλαβάνος φταίει για τη σημερινή κρίση του Συριζα, πρέπει να πάρει ένα μήνυμα και να καταθέσει τη διαθεσιμότητά του για οπουδήποτε στην Ελλάδα. Αν και τροτσκιστής ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος μίλησε μαοϊκά, και είπε ότι ως Γραμματεία μπορούμε να τον στείλουμε στη Θεσσαλονίκη, ή να τον βάλουμε αντιπεριφερειάρχη στην Αθήνα, ή ακόμη καλύτερα (συμπληρώνω εγώ) να τον στείλουμε στη Λέρο. Εκεί θα περνάνε όλοι οι πρώην καθοδηγούμενοι του Αλέκου και θα τον φτύνουν στη μούρη ώστε να αναδιαπαιδαγωγηθεί, καταπώς μας δίδαξε η Πολιτιστική Επανάσταση.

Το ότι το σημερινό πρόβλημα του Συριζα εξακολουθεί να είναι ο Αλέκος, το έθεσε εμπιστευτικά και ο πρόεδρος Αλέξης. Αν και όπως δήλωσε «δεν θα μπει στο πολιτικό κουτσομπολιό», τελικά παρασύρθηκε από τον οίστρο του, και αποκάλυψε ότι τρεις μέρες μετά τη συμφωνία που ο ίδιος πέτυχε με τη σοσιαλίστρια Σοφία, ακολούθησε η συνέντευξη Αλέκου που έθετε υποψηφιότητα δια του τύπου. Οπότε και η σοσιαλίστρια Σοφία αποσύρθηκε. «Βγάλτε τα συμπεράσματά σας» απεφάνθη πανηγυρικά ο πρόεδρος Αλέξης, αποκαλύπτοντας αμείλικτα τον εμπρηστή των αυγουστιάτικων επιτυχιών του Δούναβη της πολιτικής σκέψεως, του Βόλγα των αυτοδιοικητικών σχεδιασμών, του Νιαγάρα των επιδέξιων χειρισμών, του Νείλου των επιτυχημένων προτάσεων, του Σηκουάνα των επτασφράγιστων διαπραγματεύσεων, του Ποδονίφτη των επικοινωνιακών διαρροών, του φίλου και συντρόφου Νίκου Βούτση.

Παρόλα αυτά ο Δούναβης, Βόλγας, Νιαγάρας, Νείλος, Σηκουάνας, Ποδονίφτης κλπ κλπ, φίλος και σύντροφος Νίκος, δεν κρατάει κακία στον Αλέκο, αν και του χάλασε το μνημειώδες σχέδιο για μαζικό ρήγμα του σοσιαλιστικού χώρου. Επιμένει στο σοσιαλιστή Αλέξη, και άμα δεν φτουρήσει η λύση, ετοιμάζει τις εναλλακτικές ενωτικές προτάσεις που θα σώσουν τον Συριζα και δεν θα ρίξουν την Περιφέρεια στα γαμψά νύχια του μοβόρου Αλέκου. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να αποδειχτεί ότι η Πάρος αν και απέχει 95 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά, είναι τελικά πολύ κοντά στην Περιφέρεια Αττικής.

Σχόλια»

1. ΑΠΙΣΤΗ - 26/08/2010

επιτελους γυρισες,να εχω μια σωστη ενημερωση.αλλα τι βιαζεσαι εχουνε χρονο τα παιδια ,για γραψε ομως τι ακριβως εκανε ο Αλεξης γιατι δεν καταλαβα …
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

2. reateam - 27/08/2010

Ζητάω να μου παραχωρήσεις τα δικαιώματα(δωρεάν βέβαια) να δημοσιεύσω στην «Αυγή» με το όνομά μου μια παραλλαγή παλιότερου άρθρου σου που θα αφορά την κατάσταση στην Κουμουνδούρου. Για να μπορέσoυν να γελάσουν τα μέλη του ΣΥΝ που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα blogs.

3. Ili Geri - 28/08/2010

καλως τους! μας λείψατε…

«ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ» … που ερχεται βαρυς-βαρύς ..

Ευτυχώς ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ για τις μακρες και κρυες νυχτες ..

αλλά ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ… :

μια προταση … («προσανάματος») με αφορμή κάποια συντηρητικά «σχόλια-ερωτηματα-εφυολογηματα-πεπονοφλουδες-προπετασματα καπνού..κλπ κλπ» .. από την ΠΑΣΑ:

ερώτηση του «ΦΙΛΟΥ» ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥ..:
«…διατι με ερωτησε εσεις οι συγχρονοι αριστεροι, υπερθεματιζοντες πολλακις της γνησιας εκφρασεως του λαου , δεν προχωρειτε εις προκριματικας εκλογας δια την επιλογην του υποψηφιου σας στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΝ της ΑΤΤΙΚΗς , ΣΤΑς οποιας ηθελον συμμετασχει οι επιθυμουντες να ειναι μελη του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΨΗΦΙΖΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟΜΕΝΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΩΣ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΜΙΑΝ ΜΙΚΡΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΝ..»

Για να μην καταγραφεί ξανα λοιπόν κι από ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ “μειωμενη απόδοση” σε τετοιες «ερωτήσεις»,
ξαναδίνω την ΑΠΑΝΤΗΣΗ .. ευκολη ..ετσι δεν ειναι..! 😉

ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ/ΛΑΟΣ-ΝΔ/ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (+ΚΟΥΒΕΛΗ/ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ;..) ΚΑΙ ΤΩΝ “ΕΠΙ-ΧΡΙΣΜΑΤΩΝ” ΤΟΥΣ…

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ…
ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΑΠΌ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ “ΕΝΔΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ” ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ…την ωρα μιας κρισιμης μάχης που είναι τόσο ευκολο να την δώσουμε ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ και ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ μαλιστα!!! ..).

θα πληθυνουν εκτιμώ οι “φωνές αυθεντίας και καθαρότητας των “αριστερών” προσεγγίσεων..” ακριβώς γιατί το ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΣΟΚ/ΛΑΟΣ- ΝΔ/Μπακογιάννη.. ισχυροποειται!

ΛΕΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ “ΛΑΙΚΗ” λοιπόν και σε κάθε “ΦΙΛΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΝ”
(και στον εαυτό μας πρώτα απ’όλα ! ε; ….!)
απλά ΝΑ ΜΗ ψηφίσουν
ΠΑΣΟΚ(*Κουβέλης/οικοπράσινοι)/ΛΑΟΣ – ΝΔ/ΜΠΑΚΟΓΙΆΝΝΗ
ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ..
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ κάποιο κόμμα της Αριστεράς.. (= ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!)

Ας ψάξουν να βρουν ΕΝΑΝ απο τους πολλούς ή τον ένα και μοναδικό που θα υπάρξει στην περιοχή τους που να είναι απ΄ την δική τους πλευρά (και να μαθουν να διακρινουν την «διαχωριστική γραμμή»!!! … Δεν ειναι δύσκολο! … ολοκληρη καθαρευουσα έμαθαν … και “ομιλούν”…

Αιντε.. στράααατααα -στρατούουουουλααα ..!

4. Ένας - 28/08/2010

Έχεις απόλυτο δίκιο.
Αλλά σίγουρα θα ήταν καλύτερα να κατεβάσουμε τον Αλαβάνο, γιατί η ταινία «Ιούλιος Καίσαρας» έκοψε εκατομμύρια εισιτήρια.
Άσε που έχει και πολλά remake.

«Ο Ιούλιος Καίσαρας από τις Βρυξέλες»,
«Ο Ιούλιος Καίσαρας πρόεδρος του ΣΥΝ»,
«Ο Ιούλιος Καίσαρας όρισε διάδοχο»,
«Ο Ιούλιος Καίσαρας Θύμωσε»,
«Ο Ιούλιος Καίσαρας παραιτήθηκε»,
«Ο Ιούλιος Καίσαρας ξεπαραιτήθηκε»,
«Ο Ιούλιος Καίσαρας κρατά την αναπνοή του μέχρι να γίνει υποψήφιος»

syrizitis - 28/08/2010

Καλά, γουστάρω τρελλά που αρχίσαμε να συνενοούμαστε. Όμως πρέπει να σου κάνω δύο διορθώσεις.
Πρώτον: Η ταινία Ιούλιος Καίσαρας δεν έκανε πωλήσεις της προκοπής στην Ελλάδα. Άσε που κι ο Μάρλον Μπράντο δεν ήταν στα καλύτερά του. Η Αλίκη του πήρε τα σώβρακα 13 χρόνια μετά.
Δεύτερον: Στην περίπτωση Αλαβάνου προτείνω να προβάλουμε την ταινία «Στη φωλιά του κούκου» με τον ελληνικό τίτλο «ο Παλαβάνος» (κοπιράιτ Κουμουνδούρου). Να συνεχίσουμε με την ταινία «Βατερλό» με τον ελληνικό τίτλο «ο Ναπολέκος» (κοπιράιτ Κουμουνδούρου). Και να κλείσουμε με τα ριμέικ του Ιούλιου Καίσαρα (κοπιράιτ Κουμουνδούρου). Αμέσως μετά να συζητήσουμε για την κουλτούρα της δικής μας αριστεράς σε αντίθεση με την ανθρωποφαγία των σταλινικών.

5. Ένας - 29/08/2010

Δεν υπάρχει λόγος για όλα αυτά. Θα μας τα λύσει τα προβλήματα ο Αλαβάνος που ξέρει από δημοκρατία και συλλογικές διαδικασίες, μιας και δεν είναι σταλινικός σαν την ΚΟΕ.

syrizitis - 29/08/2010

Γουστάρω περισσότερο. Σαν να μιλάω με τον Σφουγγαράκη…

6. Ili Geri - 29/08/2010

Εγώ βλέπω ένα ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΤΩΠΟ..!

Όσο αργά αλλά σταθερά και στις μικρες κοινωνίες ακόμη,
ο κόσμος απεγκλωβίζεται .. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ..
ΠΑΣΟΚ/ΛΑΟΣ-ΝΔ/ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (+ΚΟΥΒΕΛΗ/ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ;..) ΚΑΙ ΤΩΝ “ΕΠΙ-ΧΡΙΣΜΑΤΩΝ” ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ/ΔΗΜΟΥΣ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ..
που κάνουν ότι μπορούν για να εξαγοράσουν πολίτες,συνηδησεις «κοινωνικές ομάδες», και να τους «δεσουν»..

.. τοσο οι βολές εναντίον των αριστερών κομάτων αυξάνονται… ταυτόχρονα!
και πέρα από το «μετωπο» ΠΑΣΟΚ(*Κουβέλης/ΟικοΠρασινοι;)/ΛΑΟΣ-ΝΔ/Μπακογιάννη
αλλά και οι ενδο-«αριστερες» βολές ..

Αποφασίσατε ποια είναι η προτεραιότητά σας?

Η κατάρευση του κοινωνικού μετώπου απέναντι στα μετρα και τις πολιτικές των ΠΑΣΟΚ(*Κουβέλης/ΟικοΠρασινοι;)/ΛΑΟΣ-ΝΔ/Μπακογιάννη
και η ισχυροποιηση των ενδο-«ψευτοαριστερων» μετώπων ;!!!
ή
ηισχυροποιηση του κοινωνικού μετώπου απέναντι στα μετρα και τις πολιτικές των ΠΑΣΟΚ(*Κουβέλης/ΟικοΠρασινοι;)/ΛΑΟΣ-ΝΔ/Μπακογιάννη
και η κατάρευση των ενδο-«ψευτοαριστερων» μετώπων ;..

Είπαμε καλή η πλάκα και το χιούμορ.. αλλά όταν..
γινεται μονοτονα, μονόπλευρα , «στρατευμένα» και προβλέψιμα σχεδόν..
τότε δεν είναι ουτε δημιουργική, ούτε λυτρωτική ούτε εμπνέει τίποτε άλλο …
από την δολιοφθορά, την διαβρωση, την γκρίνια, την αυτοδιάλυση και την ενίσχυση της καθεστωτικής μιζέριας για όλους…

Τουλάχιστον οσες διαφορές υπάρχουν,
να στηρίζονται στις αδιαμφισβήτητες πανανθρώπινες αρχές, αξίες και ιδανικά, …
να εμφανίζονται και να αποδεικνύονται σαν πιο αποδοτικές απέναντι στους κοινούς πανίσχυρους εχθρούς (ΠΑΣΟΚ(*Κουβέλης/ΟικοΠρασινοι;)/ΛΑΟΣ-ΝΔ/Μπακογιάννη..)

.. και όχι για να μειώνουν τους φτωχούς και απογοητευμένους συνοδοιπόρους άλλων αριστερών πρωτοβουλιών,
μικρών και μεγάλων,
σπουδαίων και ταπεινών,
οργανωμενων και ανοργάνωτων,
εμπνευσμένων και τυποποιημένων,
ώριμων και ανώριμων,
μαχητικών και χαλαρών …
μαζικών και ολιγάριθμων..

Εδώ σας θέλω .. μάγκες..
μπας και γελάσουμε και λίγο με την καρδιά μας.., πραγματικά και όχι «πικρά» ..

7. Aristerix - 29/08/2010

Εκτός των όσων αναφέρονται σε αυτή την ανάρτηση, η τακτική της «συνάντησης δια της αποδέσμευσης» με τον «κόσμο» του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τόσο καινούργια ιδέα όσο παρουσιάζεται: μετράει τουλάχιστον μια τετραετία αποτυχίας. Γιατί καλό είναι να θυμόμαστε ότι με παραπλήσια επιχειρήματα είχε υποστηριχθεί η υποψηφιότητα του Γιάννη Πανούση στην Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς το 2006. Το αποτέλεσμα; Ο Γιάννης Πανούσης κατέγραψε ένα 5,71%, σε αντίθεση με τον Γλέζο που είχε πάρει 10,8% το 2002.

Με άλλα λόγια, και παρά τα περί του αντιθέτου διατυμπανιζόμενα από την τότε ηγεσία του ΣΥΝ, η υποψηφιότητα Πανούση το 2006 αποτελέσε επί της ουσίας μια «κομματική καταγραφή» για τον ΣΥΡΙΖΑ: ουσιαστικά τον ψήφισε ο κόσμος του, σημειώνοντας μηδενική διείσδυση στον «αποδεσμευόμενο» κόσμο από το ΠΑΣΟΚ.

Ο κυριότερος, δε, λόγος εκείνης της αποτυχίας (και κατά πάσα πιθανότητα και της τωρινής, αν επαληθευτούν τα «σενάρια» που θέλουν τον Μητρόπολο επικεφαλή) είναι ο απολίτικος, ταχυδακτυλουργικός και εν τέλει βλακώδης τρόπος σκέψης της ηγεσίας του ΣΥΝ που βλέπει την πολιτική και τις συμμαχίες με όρους ποδοσφαιρικών μεταγραφών κορυφής. Αρκεί για αυτούς, δηλαδή, ένα «πιασάρικο» όνομα για να συρρεύσουν οι «απογοητευμένοι» του ΠΑΣΟΚ! Θέλει άραγε πολλή σκέψη για να καταλάβει κανείς το αδιέξοδο αυτής της τακτικής;


Σχολιάστε